0 Objekt
Beställningar innan kl 14 skickas samma dag.

Instruktioner

Instruktioner för allergi eller allergi + matintoleranstest. Vi ber dig att följa instruktionerna noga när du ska göra ditt test. Är du ändå osäker? Skicka då ett mail till supporten eller kontakta oss på live-chatten så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Övrigt
Om du tar vårt Matintoleranstest så är det viktigt att du har exponerats för de testade ämnena som ingår inom de senaste tre månaderna, om det gått längre tid finns risk för att det inte kommer att ge ett lika starkt utslag på testresultatet.

DET ÄR JÄTTEVIKTIGT ATT DU KLISTRAR DITT TEST-ID PÅ PROVET SOM DU SKICKAR TILL LABBET. OM TEST-ID SAKNAS FINNS DET INGEN KOPPLING TILL BESTÄLLAREN.

Steg 1 av 10

Allergitest Instruktion 1

1. Innan du börjar behöver du registrera ditt test. Ditt test-kit innehåller en etikett med ditt unika test-ID. Registrera ditt test-ID här.
Behöver du hjälp med hur man skapar ett konto? Här kan du ladda ner guide för att Registrera konto och unikt ID.

Steg 2 av 10

2Skölj händerna i varmt vatten i en minut för att stimulera blodcirkulationen i fingrarna. Torka händerna torra. Detta steget är viktigt för att få upp blodcirkulationen (så hoppa inte över detta :).

Steg 3 av 10

Allergitest Instruktion 3

3. Desinficera provtagningsfingret med det medföljande desificeringspappret och vänta några sekunder tills det torkat.

Steg 4 av 10

Allergitest Instruktion 4

4. Rotera det gula skyddshöljet på blodlansetten och ta bort det. Om du behöver göra ett nytt stick använder du den extra lancetten.

Steg 5 av 10

5. Placera handen på ett jämnt underlag. Sätt lancetten diagonalt mot provtagningsfingret och tryck ned den gula knappen. Se till så du inte drar bort lancetten utan håller den hårt mot fingret hela tiden.

Steg 6 av 10

Allergitest Instruktion 6

6.  Stå helst upp när du ska trycka ut blodet så att blodet rinner nedåt i armen. Hjälp bloddropparna att komma ut genom att massera hela fingret i riktning mot nålsticket, inte bara fingertoppen.

Steg 7 av 10

7. Droppa blodet i cirklarna på pappret. Om du står upp så att blodet rinner nedåt blir det enklare. Det är mycket viktigt att du fyller alla fyra cirklarna helt, annars kan inte labbet genomföra testet och du kommer behöva skicka in ett nytt test.

Steg 8 av 10

Allergitest Instruktion 8

8. Klistra på etiketten med ditt unika test-ID på pappret. Vänta 2 timmar så att blodet torkar.

Steg 9 av 10

Allergitest Instruktion 9

9. När blodet torkat i 2 timmar stoppar du pappret i plasthöljet det kom i.

Steg 10 av 10

Allergitest Instruktion 10

10. Stoppa plasthöljet i det förfrankerade kuvertet. Posta paketet samma dag.

Osäker på vad som passar dig?

Köp vårt kompletta allergitest, som testar för 38 allergener och fångar de vanligaste korsallergierna.

Just nu allergitest till kampanjpris -30% off!

X